Wat hebben we te bieden

Ruimte voor eigen initiatief

Bij Veos krijgt u voldoende ruimte om uw eigen ideeën te ontwikkelen. Heeft u een idee of voorstel? Bij Veos moeten de werknemers niet aarzelen om die op tafel te gooien, wij zoeken samen naar een oplossing. Zo ontstaat er een harmonische werksfeer waardoor iedereen, zowel werkgever als werknemer een steentje bijdragen aan de bedrijfsstrategie van de Veos Group.

Werken in een nieuwe ultramoderne omgeving

Door een continue groei als gevolg van innovatie biedt Veos Group zijn werknemers een aangename en ultramoderne werkomgeving aan. Daardoor geven wij hen tevens de kans om in een opwindende en interessante organisatie te werken.

Een grondige opleiding tijdens de diensttijd

Veos Group biedt zijn werknemers een reeks interne opleidingen aan. De opleiding op de werkplaats zorgt ervoor dat VEOS de inzetbaarheid van zijn werknemers kan verbeteren. Wij creëren een werkplaats waar iedereen dezelfde kansen krijgt.

Collegiale sfeer in een familiebedrijf

Veos Group streeft naar continuïteit binnen het bedrijf door een goede ethiek en sterk gemotiveerde werknemers, met respect voor elkaar en hun omgeving. Hier maken we geen onderscheid tussen werkgever en werknemer, zoals dat in veel bedrijven het geval is. Hier staat iedereen in nauw contact met elkaar en dat zorgt voor een gezellige en familiale sfeer binnen het bedrijf.

Een interessante verloning

Werken bij Veos Group biedt u een interessante verloning en tal van andere voordelen die u mag verwachten in een organisatie zoals deze.