Over ons

Wie zijn we

De VEOS Group, opgericht in 1973, specialiseert zich in het produceren van hoogwaardige dierlijke eiwitten. De VEOS Group staat bekend voor zijn continue groei dankzij innovatie en uitbreiding van zijn productie naar andere landen zoals Frankrijk en Brazilië. Door het openen van productiecentra in verschillende landen, creëert VEOS Group een internationaal verkoopsnetwerk en is Veos uitgegroeid tot een wereldwijd betrouwbare partner voor vele internationale producenten van mens- en dierenvoeding.

Werking

De VEOS Group is producent van dierlijke functionele eiwitten.  Deze eiwitten van uiterst hoge kwaliteit worden gebruikt in diverse producten voor mensenlijke voeding, cosmetica, hoogwaardige dierlijke voeding,... Het productieproces gebeurt volgens alle recentste EU- verorderingen en is in overeenstemming met de nieuwste systemen van kwaliteitsbewaking; ISO 9001, ISO 22000, GMP, …

ACTIPRO

Actipro, wat staat voor ACTive PROteins, is de commerciële merknaam voor de voeder- en voedingsingrediënten voor huisdieren van de VEOS Group. Actipro staat voor hoge kwalitatieve ingrediënten in alle voeder- en voedingssectoren.

VEPRO

Vepro, wat staat voor VEOS PROteins, is de merknaam voor voedingsingrediënten van de VEOS Group.